LPG Fitness

Skräddarsydd för dig som ska tävla i Fitness / Bodybuilding.

Frida Paulsen Stern Bikini fitness LPG

SNABBA FAKTA
✓ LPG hjälper dig att bli av med vätska.
✓ LPG får envist fett att släppa, där träning och diet inte räcker till.
✓ LPG tightar till huden.

Få det envisa fettet att släppa, när träning och diet inte räcker till.

Som atlet har man ofta en god kännedom om sin kropp och vet var de envisa fettdepåerna sitter. LPG massagen startar en lokal förbränningsprocess i det område som behandlas.

I många fall får atleten gå ner på extremt lågt kalorintag samt ökad cardio-träning inför tävling för att bli av med det sista fettet. Detta kan undvikas genom regelbundna LPG-behandlingar.

Att börja behandlingarna i god tid förbättrar förutsättningar för en lyckad tävlingsform. 

Redir Nerway på LPG behandling och Svensk Mästare Men´s Physique -178 cm

Redir Nerway, Svensk Mästare i Men´s Physique -178 cm 2015 trivs i sin kroppsstrumpa och med LPG-behandlingarna. 

Bli av med överflödig vätska.

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulationssystem, det fungerar som en avfallstransport för att få bort slaggprodukter från kroppen. 

LPG massagen stimulerar lymfsystemet och blodcirkulation genom en djup bindvävsmassage. Det gör att kroppen gör sig av med överflödig vätska, vilket är enormt viktigt i ett tävlingssammanhang då kroppen befinner sig i ett stress tillstånd på grund av hård diet och träning. 

Tighta till huden.

Som vi alla vet kan huden ta tid på sig att tighta till efter en extrem tävlingsdiet då flera kg har tappats på relativt kort tid. LPG kan på ett optimalt sätt hjälpa huden att snabbare stramas upp.

Vid högre ålder tappar huden sin elasticitet pga mindre produktion av kollagen. Detta i kombination med en minskad vikt, kan göra det ännu svårare för huden att tighta till sig inför en tävling.

 

 

Alexandra Söder LPG Behandling Före & Efter

Före och efter bilden är tagen efter endast 1 LPG-behandling. Klicka här för att läsa vad Alexandra Söder tyckte om LPG-behandlingen.

Maria Eriksson

LPG-terapeut med 25 års erfarenhet av träning och tävling på elitnivå.

När det kommer till tävling är det av största vikt att behandlingarna sker på bästa sätt utifrån önskat resultat. Tack vare mina erfarenheter som atlet, coach och domare samt mitt långvariga yrke som sjuksköterska kan jag skräddarsy just din behandlingskur oavsett tävlingsgren.

Klicka här för bokning.

Du tas vidare till Bokadirekt som hanterar mina bokningar.