LPG Skönhet

Reducerar fett och celluliter samt stramar åt huden.

 

SNABBA FAKTA
✓ LPG ger dig spänstigare hud med mer lyster.
✓ LPG reducerar celluliter & skulpterar kroppen.
✓ LPG kommer åt envisa fettdepåer.

Reducerar celluliter och skulpterar din kropp.

Vad är celluliter? 
Celluliter kännetecknas av gropar i huden, framförallt i området rumpa och ben hos kvinnor. Orsakerna till detta är försämrad blodcirkulation som leder till ansamling av slaggprodukter och försämring av ämnesomsättningen. 

Varför får man celluliter?
En stillasittande livstil med dåliga kostvanor bidrar till uppkomsten av celluliter. Även hormonella och genetiska faktorer spelar in. 

LPG massagen öppnar upp och gör plats för blod och lymfkärl under huden. Det gör att cirkulationen kommer igång ordentligt och eventuella vätskeansamlingar och slaggprodukter minskar avsevärt. 

För en mer detaljerad beskrivning se videon. 

Gör din hy slätare och ger den mer lyster.

Fibroblaster, som återfinns i bindväven “blir slöare” med åren vilket gör att produktionen av kollagen och elastin blir mindre, vilket medför att huden tappar elasticitet och blir rynkig. 

LPG massagen stimulerar hudvävnadens fibroblaster genom att öka produktionen av kollagen och elastin, det resulterar i en slätare och mer elastisk hy / hud med ökad lyster. Rynkor blir mindre och ärr läker fortare. 

Bli av med envisa, lagrade fettdepåer.

 

Med LPG-behandlingar reducerar du fettet på ett naturligt sätt. Genom den mekaniska bearbetningen av fettcellen mjukas fettet upp och en lokal förbränningsprocess startas i det område som behandlas. Vetenskapliga studier visar att lipolysen i fettcellen (fettförbränningen) ökar med upp till 70%.

Klicka här för bokning.

Du tas vidare till Bokadirekt som hanterar mina bokningar.